Termeni si conditii

S.C D&CA INSURANCE BROKER SRL

Termeni si conditii

S.C D&CA INSURANCE BROKER SRL S.R.L., este o societate comerciala de intermediere in asigurari, desfasurandu-si activitatea ca broker de asigurare, fiind autorizata de catre Comisia de Supraveghere a Asigurarilor prin Decizia nr. 514/24.07.2007 si inregistrata in Registrul Brokerilor de Asigurare sub nr. RBK-422/26.07.2007, în conformitate cu normele emise în aplicarea Legii nr. 32/2000, cu modificarile si completarile ulterioare.

Sediul S.C D&CA INSURANCE BROKER SRL S.R.L. este in Bucuresti, str.Gheorghe Missail,nr 24, sector 1, fiind inmatriculata la Oficiul Registrului Comertului sub nr. J40/9778/22.05.2007, cod unic de inregistrare 21775085 si inscrisa la ANSPDCP in Registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub nr. 11801.

Acest site apartine S.C D&CA INSURANCE BROKER SRL

Folosirea si accesarea acestui site este conditionata de acceptarea si respectarea urmatorilor termeni si conditii. Inainte de a folosi acest site sau serviciile promovate pe acest site va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile de mai jos. Daca nu agreati acesti termeni si conditii va rugam sa nu vizitati/folositi acest site sau serviciile oferite prin intermediul sau.

Prin accesarea/folosirea acestui site sau a serviciilor oferite prin intermediul acestuia, respectarea acestor termeni si conditii este considerata acceptata.

Proprietatea intelectuala

S.C D&CA INSURANCE BROKER SRL isi pastreaza toate drepturile (inclusiv, dar fara a se limita la drepturi de autor, marci inregistrate, brevete ca si orice alte drepturi de proprietate intelectuala) referitor la toate informatiile furnizate prin sau pe acest web-site inclusiv, dar fara a se limita la: texte, stiri, grafica, desene, fotografii, ilustratii, poze, servicii si orice mentiuni, cu exceptia drepturilor intelectuale apartinand tertelor parti si recunoscute ca atare conform legislatiei romane si/sau internationale. Continutul acestui site nu poate fi reprodus, republicat, copiat, tradus sau modificat in orice fel, partial sau total, fara acordul expres prealabilal S.C D&CA INSURANCE BROKER SRL Parti distincte din acest site pot fi stocate sau copiate in mod exceptional pe un calculator personal, daca aceste parti sunt destinate uzului personal, orice folosire comerciala sau in alt scop fiind interzisa. Acesta clauza nu va interpretata in nici o situatie ca o cesiune sau transfer de drepturi intelectuale apartinand S.C D&CA INSURANCE BROKER SRL

Folosirea site-ului

Acest site poate fi folosit de clientii/partenerii S.C D&CA INSURANCE BROKER SRL precum si de orice alte persoane care doresc sa beneficieze de serviciile S.C D&CA INSURANCE BROKER SRL sau sa se informeze asupra lor. S.C D&CA INSURANCE BROKER SRL nu intentioneaza sa ofere consultanta de specialitate prin intermediul acestui site si nici o informatie cuprinsa in acest site nu va fi interpretata in acest sens. Deciziile luate pe baza acestor informatii vor fi luate pe contul si riscul dumneavoastra.

S.C D&CA INSURANCE BROKER SRL nu certifica si nu garanteaza faptul ca acest site functioneaza fara erori si intreruperi.Vizitatorul/Utilizatorul se obliga sa nu foloseasca in mod necorespunzator sau sa abuzeze de continutul si/sau serviciile S.C D&CA INSURANCE BROKER SRL , raspunzand pentru orice dauna produsa astfel S.C D&CA INSURANCE BROKER SRL De asemenea, nu este permis transferul, introducerea, modificarea sau stergerea datelor sau a altor materiale continute in acest site ori restrictionarea accesului catre acesta si/sau legarea acestui site de alte siteuri/pagini de web fara acordul expres al S.C D&CA INSURANCE BROKER SRL

Informatii, produse si servicii ale tertilor

S.C D&CA INSURANCE BROKER SRL isi declina orice raspundere pentru continutul si serviciile oferite prin site-uri accesate prin intermediul link-urilor, hiper-linkurilor sau reclamelor din site-ul S.C D&CA INSURANCE BROKER SRL sau pentru pagubele izvorate din folosirea acestora, continutul acestora fiind proprietatea exclusiva a unor terte parti.

In cazul incalcarii acestor termeni si conditii de catre vizitator/utilizator, S.C D&CA INSURANCE BROKER SRL poate lua pentru recuperarea prejudiciilor orice masura legala considerata necesara, iar pentru protectia sa poate bloca accesul oricarui vizitator/utilizator la acest site.

Limitarea raspunderii

Desi depune toate eforturile pentru a oferi clientilor/partenerilor sai informatii actualizate, S.C D&CA INSURANCE BROKER SRL nu isi asuma nici o responsabilitate sau garantie in ceea ce priveste acuratetea, corectitudinea sau integralitatea informatiilor cuprinse in continutul acestui site.

S.C D&CA INSURANCE BROKER SRL , partenerii, angajatii sai nu vor raspunde pentru nici un prejudiciu direct sau indirect, de orice fel, (inclusiv, dar fara a se limita la pierderi financiare, profit nerealizat) izvorate in orice mod din informatiile/folosirea in orice fel a informatiilor/serviciilor continute de acest site, inclusiv din pretentii ale tertilor cu privire la utilizarea acestui web-site.

S.C D&CA INSURANCE BROKER SRL nu ofera nici o garantie ca accesul la acest site este asigurat neintrerupt si nici nu isi asuma raspunderea pentru daunele izvorate din eventualele deficiente sau indisponibilitati in functionarea site-ului.

Accesarea si folosirea acestui site se face pe raspunderea dumneavoastra si nu garantam in nici un fel ca folosirea sau downloadarea materialelor continute in acest site nu va aduce nici o paguba proprietatii dumneavoastra, sistemelor de calcul sau bazelor de date, sau ca acestea nu contin virusi.

E-mail

Transmiterea de mesaje catre S.C D&CA INSURANCE BROKER SRL prin e-mail ar putea sa nu fie securizata, astfel ca prin transmiterea unor astfel de mesaje va asumati riscul ca mesajul dumneavoastra sa fie interceptat si folosit de catre o terta parte. S.C D&CA INSURANCE BROKER SRL nu are nici o raspundere in acest sens.

Reguli privind informaţiile

Cu privire la informaţiile disponibile pe acest site S.C D&CA INSURANCE BROKER SRL declară în mod expres că nu are sub nici o formă calitatea de reprezentant şi că nu oferă nici o garanţie (direct sau indirect). S.C D&CA INSURANCE BROKER SRL nu deţine nici o relaţie de reprezentare în privinţa materialelor de pe acest site sau orice alt site legat de acest site. În conformitate cu prevederile Legii nr. 677/2001 referitoare la protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, cu modificările şi completările ulterioare, S.C D&CA INSURANCE BROKER SRL are obligaţia de a administra, respectând toate cerinţele de securitate şi doar pentru scopurile menţionate, datele personale pe care dumneavoastră ni le transmiteţi referitoare la persoana dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră sau altă persoană. Vă rugăm să luaţi cunoştinţă de faptul că, deşi S.C D&CA INSURANCE BROKER SRL respectă în totalitate măsurile tehnice de securitate cu privire la datele personale şi regulile privind protecţia acestor date, atunci când accesaţi o legătură („link”) către orice alt site de pe acest site, operatorul celuilalt site poate colecta informaţii despre dumneavoastră, inclusiv prin intermediul mesajelor “cookies” sau alte tehnologii. În plus, furnizorul dumneavostră de internet sau de alte servicii poate colecta informaţii despre sau trimise de către dumneavoastră atunci când folosiţi acest website sau orice alt website.

Orice date cu caracter personal pe care le transmiteţi către S.C D&CA INSURANCE BROKER SRL prin intermediul acestui website vor fi utilizate exclusiv în scopul procesării cererii dumneavoastră şi a oricăror altor chestiuni administrative în legătură cu orice poliţă de asigurare intermediată de către S.C D&CA INSURANCE BROKER SRL De asemenea, datele pot fi incluse în informări statistice care pot fi divulgate către terţe persoane, dar asemenea informări statistice nu vor cuprinde date identificabile cu o anumită persoană. Compania nu va utiliza informaţiile transmise prin rubrica “Contact” în scopuri de marketing şi nici nu vor fi divulgate către terţe persoane în scopuri de marketing. Nu aveţi obligaţia de a furniza nici un fel de date cu caracter personal către S.C D&CA INSURANCE BROKER SRL şi refuzul dumneavoastră de a furniza asemenea date nu va avea nici o consecinţă legală, va împiedica doar trimiterea formularului către S.C D&CA INSURANCE BROKER SRL

Informaţiile cu caracter personal pe care le înregistraţi pe acest website sunt destinate exclusiv utilizării de către S.C D&CA INSURANCE BROKER SRL şi vor fi divulgate numai către autorităţi publice la cererea acestora conform legii, către consultanţii legali şi în condiţiile reglementate de legislaţia privind protecţia datelor cu caracter personal. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, dreptul de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a vă adresa justiţiei. Găsiți cele mai bune jocuri de cazino de Best Online Gambling și de a câștiga bani reali! De asemenea aveţi dreptul de a face opoziţie la prelucrarea datelor cu caracter personal şi să solicitaţi ştergerea acestor date. Pentru exercitarea acestor drepturi, puteţi să vă adresaţi cu o cerere datată şi semnată către S.C D&CA INSURANCE BROKER SRL Datele dumneavoastră cu caracter personal pot fi transferate în UE şi SUA exclusiv în scopuri de reasigurare. Sunteţi de acord cu aplicarea legii române în privinţa raportului juridic între dumneavoastră şi S.C D&CA INSURANCE BROKER SRL Prin formularea unei cereri adresată S.C D&CA INSURANCE BROKER SRL sunteţi de acord cu termenii şi condiţiile de mai sus şi consimţiţi la furnizarea către S.C D&CA INSURANCE BROKER SRL a datelor cu caracter personal pe care le înregistraţi pe acest website şi consimţiţi la prelucrarea de către S.C D&CA INSURANCE BROKER SRL a acestor date cu caracter personal.

Clientul accepta sa adere la acesti termeni si conditii
Clientul confirma ca a citit si acceptat acesti termeni si conditii. Utilizarea Serviciului de catre client implica acceptarea neconditionata a acestor termeni si conditii.
In cazul in care nu sunteti de acord cu acesti termeni si conditii, va rugam sa nu folositi acest site.

design-workshop.com.ua
option99