Asigurari locuinte Omniasig

Omniasig ofera clientilor sai mai multe tipuri de asigurari de locuinta in functie de nevoile si cerintele acestora.

Asigurarea de locuinta GARANT

Aceasta asigurare de locuinta cuprinde atat asigurarea locuintelor si a bunurilor din locuinta precum si asigurarea de raspundere civila a proprietarilor fata de terti si asigurarea de accidente pentru persoanele domiciliate la locuinta asigurata

Asigurarea de locuinta

Asigurarea de locuinta oferita de OMNIASIG cuprinde daune ce pot fi suferite de imobile, anexe si amenajari speciale.

Riscurile acoperite de asigurarea de locuinte GARANT cuprind incendii, trasnete, explozii, caderi de corpuri la care se pot adauga riscuri suplimentare ca fenomene atmosferice, cutremur, bunuri casabile, vandalism, furtul elementelor de constructie, prabusiri de corpuri, furt de bunuri, alunecari de teren, greve, revolte si tulburari civile.

Facilitati

Asigurarea de locuinta GARANT oferita de OMNIASIG despagubeste asiguratul atat pentru cheltuielile legate de prevenire si limitarea consecintelor evenimentelor asigurate, cat si pentru reparatiile necesare provocate de riscuri.

Asigurarea de raspundere civila acopera prejudicii produse unor terte persoane in urma unor incidente la locuinta asigurata.

La riscul de baza acoperit de asigurare ce cuprinde daune materiale, vatamari corporale si deces al tertilor se poate adauga suplimentar dauna produsa proprietarilor de catre chiriasi sau de catre chiriasi proprietarilor, extinderea raspunderii civile in afara locuintelor asigurate, daune produse de animale domestice in afara proprietatii asiguratului, daune produse de persoane aflate ocazional in locuinta asigurata.

Asigurarea de accidente pentru persoanele domiciliate la locuinta asigurata acopera riscul de accidente pentru persoanele cu varsta cuprinsa intre 14 si 65 de ani in afara orelor petrecute la locul de munca.

Riscurile acoperite de asigurarea de accidente pentru persoanele domiciliate in locuinta asigurata sunt:decesul, invaliditatea permanenta, arsuri sau degeraturi, cheltuielile cu tratament si medicamente si cheltuielile pentru stabilirea gradului de invaliditate.

 

Asigurarea de locuinta GARANT SUMMUM dispune de trei pachete:

  • Pachetul STABIL include incediu, trasnet, explozie, caderi de corpuri
  • Pachetul DEZASTRE NATURALE include cutremure, dezastre si alunecari de teren
  • Pachetul FORTE include fenomene atmosferice, prabusiri de teren, prabusire de corpuri, coliziuni cu autovehicule, greve, revolte, tulburari civice, vandalism si boom sonic.

Riscurile acoperite de asigurarea de locuinta GARANT SUMMUM sunt furtul prin efractie sau talharie, refulare si raspunderea civila fata de terti.

Asigurarea de locuinta MINIGARANT oferita de OMNIASIG asigura locuinta si bunurile existente in aceasta si in anexe.

Riscurile acoperite de asigurare de locuinta MINIGARANT sunt: incendiu, trasnet, explozie, caderi de corpuri, cutremur, apa de conducta si refulare, furtul prin efractie sau talharie.

Facilitati oferite de asigurarea de locuinta MINIGARANT:

  • Posibilitatea efectuarii platii in rate
  • Posibilitatea asigurarii locuintelor la valoaarea lor de piata sau la valoare de inlocuire
  • Acordarea de avansuri din despagubire in cazul daunelor
  • Posibilitatea conservarii sumei asigurate intr-o valuta agreata de parti
www.galid.com
Альфастрахование