Asistenta daune gratuita

Ati avut un accident in trafic cu masina sau ati gasit-o lovita in parcare? S-a intamplat cand aveati mai multa nevoie de masina, nu aveti timp pentru formalitati si nici nu stiti ce trebuie facut in aceasta situatie.

Cat costa serviciul de asistenta daune?

Este GRATUIT pentru persoanele care au incheiat polite de asigurare CASCO prin intermediul www.asigurari-online-ieftine.ro

Departamentul de daune este compus din angajati specializati in domeniu si a fost creat pentru clientii nostri si pentru ca aduce un plus de calitate serviciilor oferite .

Acordam asistenta in momentul producerii daunei, asiguram o instrumentare corecta a dosarului de dauna si informam periodic clientul cu privire la derularea acestuia.

www.asigurari-online-ieftine.ro va pune la dispozitie adresa de contact carmen.popia@dcainsurance,ro si numarul de telefon 075308813, unde consultantul nostrum va va oferi toate informatiile necesare si va va specifica toti pasii pe care trebuie sa-i urmati chiar din momentul producerii daunei.

www.asigurari-online.ieftine.ro este alaturi de tine atunci cand ai cea mai mare nevoie: in momentul in care se produce dauna.

atl-service.kiev.ua
Альфастрахование киев отзывы