RCA Euroins

Orice persoana de pana la 75 ani poate intocmi o asigurare de calatorie in cazul in care realizeaza deplasari in afara teritoriului Romaniei. Asigurarea de calatorie este valabila de la momentul treceri frontierei pana l intoarcerea asiguratului in tara, iar costul acesteia

Asigurare RCA acopera pagubele pe care le produci ca si sofer care pot fi considerabile din punct de vedere material ce pot constitui sume mari de care nu dispui la momentul respective. Asigurarea RCA este obligatorie si acopera doar prejudiciile provocate unei terte persoane in urma accidentului. Polita de asigurare RCA este incheiata de orice persoana fizica sau juridica detinatoare a unui autovehicul inmatriculat in Romania.

Se poate incheia asigurarea pe o perioada de 6 12 luni pentru masinile inmatriculate, 30 de zile pentru masinile inmatriculate temporar, sau pe perioada inmatricularii provizorii.

Pagube acoperite

Asigurarea RCA oferita de compania EUROINS  acopera daune materiale directe si indirecte, vatamare corporala sau deces si cheltuielile de judecata a persoanei prejudiciate.

Acoperirea teritoriala

Asigurarea RCA este valabila pe teritoriul Romaniei dar si pe teritoriul tarilor membre al Uniunilor Europene (Ungaria, Slovenia, Slovacia, Suedia, Spania, Polonia, Portugalia, Olanda, Marea Britanie, Malta, Lituania, Letonia, Luxemburg, Irlanda, Italia, Grecia, Germania, Finlanda, Franta, Estonia, Danemarca, Cehia, Cipru, Bulgaria, Belgia si Austria) si pe teritoriul tarilor care leaga doua state membre(Elvetia, Islanda, Norvegia, Liechtenstain, Andorra si Croatia).

 

Carte Verde

Asigurarea obligatorie de raspundere civila auto Carte Verde acopera aceleasi prejudicii ca si asigurarea RCA, insa pe teritoriul statelor membre ale sistemului international Carte Verde.

Perioade de raspundere

Asigurarea obligatorie de raspundere civila auto Carte Verde se poate incheia pe o perioada cuprinsa intre 15 zile si 12 luni si este valabila de la iesirea autovehiculului de pe teritoriul Romaniei pana la intoarcere in limita perioadei de valabilitate mentionata pe polita.

Incheierea asigurarii Carte Verde are loc in momentul emiterii politei si incasarii primei de asigurare care se realizeaza ancipat si integral pentru perioada dorita

Prejudiciile provocate prin accident vor fi despagubite in limita impusa de legislatia in vigoare in statul in care accidentul a fost produs.

Obligatiile asiguratului

In momentul accidentului beneficiarul politei este obligat sa:

  • Faca tot ce este posibil in vederea diminuarii prejudiciilor
  • Anunte imediat  organele competente solicitand intocmirea unui act constatator a cauzelor si imprejurarilor
  • Anunte Biroul National de Asigurari
  • Instiinteze compania EUROINS despre producerea accidentului, a cauzelor si prejudicilor in maximi 5 zile de la data producerii accidentului
  • Sa ofere la sosirea in tara companiei EUROINS toate documentele necesare

variind in functie de varsta persoanei asigurate, durata calatoriei, scopul calatoriei, tara de destinatie si limita raspunderii.

Riscuri acoperite:

  • Cheltuielii medicale: transport cu ambulanta, tratament stomatologic de urgenta, interventii chirurgicale de urgenta, medicamente, tratament ambulatoriu.
  • Cheltuieli de repatriere: a corpuluiu neinsufletit, repatriere medicala a asiguratului precum si cu inmormantarea asiguratului in strainatate.
atl-service.kiev.ua

 

Альфастрахование отзывы