RCA Allianz Tiriac

Oricat de bun sofer esti oricand poti avea o zi proasta. Atunci cand lovesti o alta masina neplacerea este de ambele parti si orice ar fi trebuie sa rezolvi problema. Asuma-ti responsabilitatea ca problemele pe care le-ai cauzat altora se vor rezolva.

Cu asigurarea de raspundere civila auto de la partenerul tau de incredere  ALLIANZ TIRIAC poti circula in siguranta atat in tara cat si in strainatate.

In momentul in care ai provocat un accident pagubele pot fi considerabile si trebuie platite in totalitate chiar daca nu intotdeauna dispui de acea suma. Pe langa toate aceste legea te obliga sa inchei aceasta asigurare de raspundere civila. RCA-ul este valabil atat in Romania si in statele membre Uniunii Europene cat si in tari precum Elvetia , Croatia, Andorra si in statele care leaga doua state membre.

Pagubele pe care le suporta asigurarea RCA sunt: vatamarea corporala sau deces, pagube materiale, cheltuieli de judecata efectuate de persoana pagubita, pagube produse de lipsa utilizarii vehiculului avariat.

Limitele de despagubire au fost stabilite prin Norme ale Comisiei de Supraveghere ale Asigurarilor la urmatoarelor valori fiind valabile pentru daunele produse in Romania:

 • In anul 2011:
  • Pagube materiale – 750.000 euro/eveniment
  • Vatamare corporala si deces – 3.500.000 euro/eveniment
  • In anul 2012:
   • Pagube materiale – 1.000.000euro/eveniment
   • Vatamare corporala si deces – 5.000.000 euro/eveniment

In cazul in care dunele s-au produs in afara Romaniei limitele de despagubire sunt stabilite in conformitate cu legislatia in vigoare din statul in care a avut loc accidentul.

atl-service.kiev.ua

 

Альфастрахование отзывы каско