Asigurari de calatorie Omniasig

Asigurarea de calatorie oferita de OMNIASIG vizeaza persoanele fizice cu varsta cuprinsa intre 0-85 ce calatoresc in strainatate in scop turistic, de afaceri, la studii sau activitati lucrative. Asigurarea de calatorie acopera interventiile medicale de urgenta (transport cu ambulanta, spitalizare, tratament si medicatie, interventii chirurgicale, consultatii si diagnosticari, tratament stomatologic, repatrierea medicala sau a corpului neinsufletit) ce pot surveni pe intreaga perioada asigurata.

Asigurarea de calatorie MEDICAS oferita de OMNIASIG cuprinde

  • MEDICAS PERFECT in functie de algerile facute de asigurator suma asigurata variaza intre 5000 si 50000 euro
  • MEDICAS FREQUENT se adreseaza persoanelor ce efectueaza deplasari multiple in strainatate intr-un an de zile nu mai mari de 3 luni.
  • MEDICAS BUSINESS include pe langa beneficiile enumerate mai sus si plata unei sume cuprinse intre 10000-30000 euro in cazul decesului accidental
  • MEDICAS STANDARD include accidentele si imbolnavirile imprevizibile avand ca limita a cheltuielilor 50000 euro pentru tarile din Uniunea Europeana si Spatiul Schengen respectiv 30000 euro pentru restul tarilor.
  • MEDICAS WORKERS destinat persoanelor cu cetatenie romana ce calatoresc in strinatate in scopuri lucrative pe baza unui contract de munca
  • MEDICAS TARI LIMITROFE acopera ricurile de accidente in cazul in care sejurul turistic nu mai poate continua. Suma acoperita variaza intre 5000-30000 euro.
Альфастрахование отзывы каско
uwakikaiketsu.us