Asigurari de calatorie Asirom

Nimic nu se compara cu momentele placute pe care le traiesti atunci cand calatoresti. Pentru a avea siguranta unei deplasari linistite si pentru a fi mereu pregatit atunci cand apare un eveniment neplacut ASIROM iti ofera Asigurarea Facultativa pentru Calatorii in Strainatate.

De aceasta asigurare se poate bucura orice persoana cu varsta intre 1-75 ani si poate fi incheiata pe o perioada de la 2-365 zile.

Riscuri acoperite:

  • Imbonaviri neasteptate
  • Vatamare corporala in urma unui accident
  • Decesul survenit in urma unui accident sau imbolnaviri neasteptate

 

Programe suplimentare

Asiguratorul poate alege unul dintre urmatoarele programe:

  • Programul A ce cuprinde despagubiri precum tratament stomatologic de urgenta, spitalizare, control medical, medicamente, transport cu ambulanta, repatrierea bolnavului in caz deosebit sau a corpului neinsufletit in caz de deces.
  • Programul B ce cuprinde si despagubirile din programul A precum si urmatoarele: trasmitere de mesaje, repatrierea minorilor in cazul in care asiguratul suporta o spitalizare mai mare de 10 zile, cheltuieli pentru vizitarea de catre o ruda de gradul I a asiguratului spitalizat, repatrierea asiguratului in cazul decesului unei rude de gradul I
  • BUSINESS CARD cuprinde tratament stomatologic de urgenta in limita maxima a 100 euro, transport cu ambulanta, vizita medicala, medicamente, spitalizare, repatrierea corpului neinsufletit in caz de deces

Sume asigurate

Pentru programele A si B sumele asigurate pot fi de 5000 euro, 10000 euro, 30000 euro sau 50000 euro iar pentru Business Card 30000 euro sau 50000 euro.

Альфастрахование украина отзывы
weigandblog.webgarden.com