CASCO Allianz Tiriac

In zilele noastre masina a devenit un accesoriu indispensabil, o necesitate. De aceea numarul masinilor din trafic a crescut remarcabil si odata cu el si riscul accidentelor. Asigurarea RCA este utila doar in cazul in care ai avariat o alta masina insa asigurarea CASCO este speciala pentru masina ta in orice situatie.

ALLIANZ TIRIAC are grija de autoturismul tau in situatii neplacute si de aceea propune doua produse care pot reprezenta asigurarea potrivita pentru masina ta: ASIGURAREA CASCO ACCESS si ASIGURAREA CASCO NAVIGATOR.

ASIGURAREA CASCO ACCESS

Se poate incheia o astfel de asigurare doar pentru autoturismele cu vechime intre 4-8 ani si doar pentru anumite marci precum: Dacia Logan, Renault Clio, Renault Megane, Ford Focus, Ford, Fiesta, Volkswagen Polo si Volkswagen Golf, Opel Corsa, Opel Astra, Skoda Octavia si Skoda Fabia.

Fransiza este optionala cu anumite exceptii si are o valoare unica de 200 ron.

Despagubirea pentru daune partiale se realizeaza in limita a maxim 5000 ron pe eveniment indiferent de numarul de daune dintr-un an si integral daca asiguratul este cunoscut si asigurat de RCA. Dauna totala se despagubeste in functie de suma asigurata.

Riscurile acoperite de Asigurares CASCO ACCESS sunt:actiuni mecanice, incendii, explozii, fenomene naturale, furt partial sau total, tentativa de furt, vandalism.

ASIGURAREA CASCO NAVIGATOR

Asigurarea CASCO NAVIGATOR este o asigurare flexibila potrivita pentru orice tipuri de masini ce acopera o gama larga de riscuri. In functie de dorintele si nevoia de asigurare CASCO NAVIGATOR ofera posibilitatea de a alege una sau ambele clase de risc(clasa A sau B). Asigurarea CASCO NAVIGATOR oferita de ALLIANZ TIRIAC este printre putinele asigurari pe care o poti incheia pe o perioada mai mica de un an insa nu mai mica de 6 luni. Cu exceptia anumitor situatii, fransiza este optionala. Daca ai optat pentru RCA oferit de ALIANZ TIRIAC Asigurarea CASCO NAVIGATOR este valabila si in afara Romaniei.

Riscuri acoperite

  • Pentru clasa A: ciocniri, loviri, coliziuni, explozii, incendii si fenomene naturale.
  • Pentru clasa B: furt partial, furt total si tentativa de furt
  • Pentru ambele clase: asigurarea bunurilor personale din vehicul, extindere teritoriala(daca ai RCA la ALLIANZ), asigurare de deces prin boala (pentru asigurat), serviciu asistenta rutiera standard, asigurarea de accident ale persoanelor aflate in vehicul.

 

Clauze suplimentare:

  • Vandalism
  • Asistenta rutiera
  • Patrunderea vehiculului in locuri inundate
  • Circulatia vehiculului in afara drumurilor publice
atl-service.kiev.ua
Альфастрахование отзывы осаго

Asigurari CASCO

Noutati RCA