CASCO

Nu ai timp sa completezi formularul? Te sunam noi!

Va recomandam sa completati cat mai multe campuri pentru a va putea oferii oferte de la cat mai multi asiguratori

Formular oferta CASCO

Ai reusit sa iti cumperi, in sfarsit, masina mult visata? Sigur ca ai motive de bucurie, dar si de ingrijorare.

Asta, deoarece te vei confrunta atat cu probleme legate de trafic, cat si cu cele din afara lui; mai ales daca nu detii si un garaj, in care sa poti pastra “mica bijuterie” a familiei. Ce ai de facut ca sa te asiguri atat pentru situatia in care ai fi implicata intr-un accident, cat si pentru cazul in care iti poti gasi masina (parcata seara in fata blocului) lovita, zgariata, fara oglinzi sau alte accesorii?

Raspunsul este simplu: o asigurare Casco

Pe scurt, o polita CASCO este o asigurare care va protejeaza propriul autovehicul de furt sau de eventualele daune pe care acesta le poate suferi, indiferent daca dumneavoastra sunteti responsabil sau nu de producerea acestora.
CASCO este o asigurare facultativa a autoturismului si nu tine loc de asigurare obligatorie (RCA).

Polita CASCO acopera urmatoarele riscuri:

1) Avarii:

  • ciocniri, derapari, rasturnari, zgarieturi, cadere in prapastie, cadere in apa, caderea unor corpuri pe autovehicul, etc.;
  • incendiu, explozie, trasnet, etc.;
  • grindina, inundatie, cutremur, prabusire sau alunecare de teren, avalanse de zapada, etc.;
  • actiuni rauvoitoare ale tertilor (vandalism).


2) Furt:

  • furtul autovehiculului sau doar al unor parti componente ale acestuia (insotit de pagubele produse masinii in urma furtului sau tentativei de furt: geamuri sparte, inlocuirea seturilor de chei, incuietori stricate, etc.)

Completeaza formularul de mai jos si iti vom comunica in cel mai scurt timp ofertele de asigurare casco din partea societatilor de asigurare partenere

 

 

Альфастрахование киев отзывы