Asigurare obligatorie locuinta Astra

Legea nr 260/2008 obliga toti proprietarii de imobile sa le asigure impotriva inundatiilor, alunecarilor de teren si cutremurelor. In functie de materialele din care sunt construite se stabileste prima de asigurare anuala si valoarea de asigurare astfel:

  • Categoria de tip A: structura de rezistenta de beton armat, lemn, metal sau piatra;valoarea asigurata sa fie de 20000 euro iar prima de asigurare este de 20 euro/an.
  • Categoria de tip B: pentru constructii din caramida nearsa sau materiale nesupuse unui tratament termic sau chimic valoarea asigurata este de 10000 euro iar prima de asigurare este de 10 euro/an.

In cazul in care detineti o polita de asigurare de locuinta asemanatoare ce include riscuri ca si polita PAD aveti obligatia ca la expirarea acelei polite sa va incheiati o polita PAD.

 

 

Asigurarea de locuinta PAD COMPLET

ASTRA Asigurari vine in ajutorul dumneavoastra cu o asigurare ce completeaza asigurarea obligatorie de locuinta PAD ce include pe langa riscurile acoperite de polita PAD si: furt, incendiu, explozie, evalansa, fenomene atmosferice, caderi de corpuri, apa de conducta, lovituri de autovehicule. De asemenea va puteti alege suma asigurata a locuintei iar pe langa aceasta aveti avea  asigurat automat continutul cladirii pentru o valoare de 10% din valoarea cladirii.

Avantaje:

  • Emitere rapida
  • Pret excelent
  • Impartialitate

Asigurare calatorie?

option99
www.wakare-pro.com