Alege ce ti se potriveste

Vrei o asigurare avantajoasa, cu cel mai bun raport calitate-pret, compatibila cu nevoile tale si ale familiei?

Apeleaza la serviciile noastre si iti oferim gratuit consultanta in asigurari si te ajutam astfel sa iti alegi pachetul de asigurare care ti se potriveste cel mai bine.

Asigurari auto

Daca detii o masina inmatriculata in Romania si ai incheiat o polita de Raspundere Civila Auto te poti considera norocos deoarece in cazul unui eveniment rutier de care esti vinovat, pagubele de tipul daune materiale, vatamari coprorale sau chiar deces vor fi suportate de societatea de asigurare.

Rolul nostru,al echipei asigurari-online-ieftine.ro, este sa te indrumam spre o societate de asigurari care sa raspunda cu proptitudine solicitarilor tale.

Daca ti-ai facut datoria si ai incheiat o asigurare auto obligatorie nu uita si de asigurarea facultativa CASCO care iti ofera numeroase avantaje, ca: despagubiri in cazul unor avarii accidentale, furt, vandalism, etc.

Exista si o paleta larga de clauze suplimentare incluse in asigurarea CASCO cum ar fi: asistenta rutiera, asigurarea bunurilor si persoanelor din autoturism, tractare si suport in caz de defectiune, extindere in afara granitelor Romaniei, etc.

Daca se intampla un accident, furt sau oricare alt eveniment produs fara voia ta si acoperit de asigurarea CASCO poti sta linistit ca beneficiezi de despagubire din partea societatii de asigurare.

Asigurari de locuinte

asigurare locuinta

Asigurarea casei, ca si la vehicule este de doua tipuri : obligatorie si facultativa.

Incepand cu 15 iulie 2010 asigurarea locuintei a devenit obligatorie pentru toate locuintele permanente sau temporare.

Proprietarii de locuinte trebuie sa incheie aceasta asigurare potrivit prevederilor Legii nr. 260/2008. Cei care nu si-au incheiat asigurarea sunt pasibili de amenda de pana la 500 lei incepand cu data de 5 august 2011

Acest tip de asigurare este standatdizat si acopera doar 3 riscuri: cutremur, inundatii si alunecari de teren pentru sume asigurate de 10000 Euro respectiv 20000 Euro.

Aceste polite pot fi incheiate in orice agentie a celor 13 asiguratori membri ai PAID sau de la agentii acestora. In zonele rurale unde asiguratorii nu au puncte de lucru vor fi trimisi agenti care sa vanda polite.

Primele de asigurare sunt de 10 sau 20 EUR (in functie de tipul de locuinta) corespondente unor sume asigurate de 10.000, respectiv, 20.000 EUR.

Este recomandata incheierea unei polite de asigurare facultativa care va avea suma asigurata calculata ca diferenta intre valoarea reala a imobilului si suma asigurata obligatoriu.

Daca aveti o locuinta evaluata la 60.000 EUR, 20.000 EUR vor fi acoperiti prin polita obligatorie, numai pentru cele 3 riscuri si restul de 40.000 EUR ar trebui acoperit printr-o asigurare facultativa. In caz contrar, riscati ca in cazul unui cutremur care va distruge locuinta, sa ramaneti doar cu cei 20.000 EUR asigurati obligatoriu.

In cazul producerii unei daune, exista angajati pregatiti si dispusi sa iti ofere informatii, documente si sprijin pentru a pregati formalitatile necesare deschiderii si derularii unui dosar de dauna.

In cazul producerii unei daune, exista angajati pregatiti si dispusi sa iti ofere informatii, documente si sprijin pentru a pregati formalitatile necesare deschiderii si derularii unui dosar de dauna.

Asigurari medicale de calatorie

Iti faci planuri de vacanta in strainatate? Nu uita de asigurarea medicala de calatorie pentru ca bolile sau accidentente sunt imprevizibile iar cheltuieilie medicale in strainatate sunt foarte mari care chiar pot depasi valoarea intregii excursii.

De aceea este indicat sa inchei asigurari de calatorie pentru toata familia care are si acoperiri suplimentare: piederea zborului, a bagajelor, a documentelor sau chiar asistenta juridical in strainantate.

In cazul producerii unui eveniment asigurat, este necesar sa prezinti asigurarea medicala de calatorie cadrului medical care va lua legatura cu biroul de asistenta medicala care-l va sfatui asupra modului de tratare a urgentei.

In caz de repatriere, biletul de intoarcere in tara se va preda oficiului extern de asistenta medicala.

Daca vei fi nevoit sa faci anumite plati, acestea vor fi despagubite la intoarcere in tara de catre societatea de asigurari, in limita celor recunoscute de catre oficiul extern de asistenta medicala.

uwakishitatsuma.us